Melyek az intelligens LED-es fürdőszobai tükrök, a LED-es öltözőtükrök és az intelligens sminktükrök varázslatos tulajdonságai?

- 2022-09-07-

Manapság már minden termék az AI intelligencia irányába fejlődik, a lakberendezési terület pedig még intelligensebb, megérzi a technológia varázsát. A kantoni vásár és a jelentősebb hazai és külföldi kiállítások soha nem maradnak el az okosotthonról, ésLED okos fürdőszobai tükrök, okos LED fürdőszobák Tükrök, LED-es tükrök, illmegvilágított sminktükrökvalójában új felfedezéseket tettek az emberek a vásárlói piac feltárása során.



Mi a funkciójaLED fényű tükör?

  1. A többfunkciós LED-es töltőfényes fürdőszobai tükör egy olyan intelligens tükör, amely megvilágít, intelligens töltőfény, dátum- és időkijelzés, érintésvezérlés, jobbá teszi a sminket! Szabályozható lámpa, egygombos váltás meleg fény és fehér fény között, tüköröltözés.
  2. Ha a tükör Bluetooth WiFi-hez csatlakozik, énekelni fog és megvigasztalja Önt. Ez az intim barátnőd. Az intelligens sminktükör intelligens hangszóróval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy sminkelés vagy fürdés közben zenét hallgathasson és felvegye a telefont, és egész nap vidám hangulatot tartson fenn.
  3. Ember-számítógép interakció, erős irányíthatóság. Egyszerű és stílusos, érintéssel állítható. Az intelligens tükrök az ember-számítógép interakcióban is változatosabbá válnak. Különböző interakciós módszerek, például érintésvezérlés, hangvezérlés, kézmozdulatkezelés és arcfelismerés különböző mértékben kerülnek alkalmazásra az intelligens tükrökön, így még több élményt hoznak a nyilvánosság elé. Okos élmény.
  4. A páramentesítő funkció még kellemesebb. Mindig is gondot okozott, hogy zuhanyozás után bepárásodik a tükör. A LED intelligens fürdőszobatükör páramentesítő funkcióval rendelkezik. A tükör hátuljára párásodásgátló fólia van rögzítve, amely felmelegíti a tükröt a páramentesítő hatás elérése érdekében.
  5. A nagyon erős időszabályozással rendelkező barátok nem hagyhatják ki. Intimebb és praktikusabb funkciói is vannak, mint például az idő, hőmérséklet, időjárás, hírek stb. megjelenítése, hogy mosás közben pontosan nyomon követhesd a mai utazási helyzetemet.
  6. A nagyítóról elmondható, hogy a hármas nagyítót az illesztőtükörben vagy a fürdőszobai tükörben is lehet használni. Amikor a tükör világít a nagyítóval, pontosan megtapasztalhatja a bőr szintjét, és megalapozhatja egy egész napos vitalitást.
  7. A három jelenet a közös családokban, a fürdőszoba, a hálószoba és még a nappali is közös terek minden családban. A hagyományos tükrök csak egyszerű funkciókkal rendelkeznek, és fokozatosan felváltják őket a LED-es intelligens tükrök.



LED fürdőszobai tükör.





Képzelje csak el, amikor a komódon ül, érintse meg a világító gombot, az egészetsminktükörfényt bocsát ki, megvilágítva az egész ember szépségét.




És aegész alakos tüköralattad még varázslatosabb. Hordozhatsz egy nagyítót, és világíthatsz körülötte, és azonnal megtapasztalhatod az átöltözés és a felszerelés élményét.